GEWELDIGE KAMER MAKE-OVER IDEEËN || Low-Budget Decor Knutsels

Budget
Hallo, creatieve ouder! We hebben veel coole knutselideeën voorbereid voor de kamer van je kind. In deze video zie je een heleboel fantastische kamer-make-overs die je zullen inspireren om iets in de kamer van je kind te veranderen. Als je wat kleurrijke details aan de kamer van je kind wilt toevoegen, volg dan onze knutsels met epoxyhars, Pop it-fidgets en eenvoudige doe-het-zelfmeubels.
Blijf kijken om meer hacks voor het opknappen van slaapkamers te vinden en hoe je van je kamer een gezellige plek kunt maken 🙂 In deze video zullen we ook een paar low-budget decoratie ideeën delen die van gewone dingen zijn gemaakt.

00:01 – Geweldige renovatie van de kinderkamer
09:38 – Extreme make-over voor de kinderkamer
18:23 – Renovatie van tienerkamers en coole doe-het-zelfideeën
24:04 – Zelfgemaakt platformbed

Deze video is gemaakt voor amusementsdoeleinden. We geven geen garanties over de volledigheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Iedere actie die je onderneemt naar aanleiding van de informatie in deze video is geheel op eigen risico en wij zijn niet aansprakelijk voor schade of verlies. Het is de verantwoordelijkheid van de kijker om oordeelsvermogen, zorg en voorzorgsmaatregelen te gebruiken als je van plan bent te repliceren.

Deze video bevat mogelijk activiteiten die door onze acteurs uitgevoerd worden in een gecontroleerde omgeving – gebruik je oordeelsvermogen, zorg en voorzorg als je van plan bent te repliceren.

Alle product- en bedrijfsnamen in deze video zijn handelsmerken™ of geregistreerde® handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Het gebruik ervan impliceert op geen enkele manier verwantschap aan of goedkeuring ervan.

——————————————–

Abonneer je op kanaal 5 Minuten Knutselen: https://bit.ly/2q6PaQ3

Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Voorraad materialen (foto’s, videobeelden en andere):

https://www.depositphotos.com

Products You May Like

Articles You May Like

New Home Tour//Must See Home Tour// Home Decor//
Modern Living Room Trends 2022 Living Room Sofa Set Design Home Interior Furniture Decoration Ideas
Vintage Thrift Shopping | Home Decor Haul | Victorian Estate Sale Full Of Antiques
FARMHOUSE SINGLE WIDE MOBILE HOME DINING ROOM MAKEOVER | DIY barn door transformation | on a budget!
HomeGoods * Shopping|kitchen & Dining Decor 2022 |Shopping haul* Spring Kitchen Decor |Marshalls

Leave a Reply

Your email address will not be published.